Dutchweek Val Thorens
  • 28 december 2016
  • Geplaatst door Niek
  • Apres ski
  • 0

Dutchweek Val Thorens: 22-29 april 2017!

De Dutchweek Val Thorens is al jaren één van de populairste wintersportweken van het jaar! Ook dit jaar wordt het wintersportseizoen op feestelijke wijze afgesloten met de Dutchweek in Val Thorens. Dit Franse skidorp is het mekka voor de après-skiër!

Sluit het seizoen in stijl af tijdens de Dutchweek Val Thorens

Van 22 – 29 april 2017 vindt het jaarlijkse Dutchweek Festival in Val Thorens weer plaats! In deze week wordt zoals gezegd het wintersportseizoen in stijl afgesloten met een een grote feestweek. Tijdens dit evenement zal Val Thorens helemaal oranje kleuren en wordt het dorp overspoeld door Nederlandse wintersporters die geen genoeg van de wintersport krijgen en daarnaast ook van een feest houden.

Line-up

Tijdens de Dutchweek Val Thorens kun je diverse Snow Parties, Live Entertainment en Après-ski feesten op de pistes verwachten. Net zoals voorgaande edities zullen ook dit jaar weer wereldwijd aansprekende artiesten en dj’s acte de présence geven op dit evenement. Zij zorgen in de clubs 360, Le Monde, het Snowcafé en Le Malaysia voor lekkere beats en een geweldig feest. De line-up voor de Dutchweek 2017 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Bekijk hier de aftermovie van 2016

 

Skigebied en dorp

Val Thorens maakt onderdeel uit van het immense skigebied Les Trois Vallées en is het hoogst gelegen skidorp van Europa! Je kunt hier tot begin mei nog genieten van uitstekende sneeuwcondities! Bij de meeste reisorganisatie is de skipas Val Thorens inbegrepen. Deze kun je voor een paar tientjes extra eenvoudig upgraden naar de skipas Les Trois Vallées.

Informatie en boeken

Bizztravel, Sunweb en Snowtime bieden zeer voordelige pakketreizen naar dit evenement aan. Hieronder hebben wij alvast de beste deals voor jou klaar gezet.

Reisdata: 22 – 29 april 2017
Bestemming: Val Thorens, Les Trois Vallées, Frankrijk
Skipas: inbegrepen bij deze deals
Boekingskosten: inclusief bij deze deals
Entrée tickets: niet inbegrepen

 

Dutchweek deals

alle deals

Niek

Medeoprichter SkiCheckers.com & Wintersport Expert